top of page
Пошук
  • Фото автораДенис Давыдов

Що таке брандмауер та як його використовують?

Оновлено: 13 січ. 2022 р.

У зовнішній рекламі брандмауер - ефективний спосіб виділитися з рекламної суєти білбордів, розтяжок і лайтбоксів. Цей формат великої конструкції абсолютно домінує над рештою рекламоносіїв.

Головні площі Нью-Йорка, Шанхаю та Гонконгу створюють атмосферу сучасного ділового життя та задають темпи новому позиціонуванню компаній на ринку реклами.

Розміщення брандмауерів можливе там, де неможливо встановити іншу зовнішню рекламу. Брандмауери моментально привертають увагу, видимі з великої відстані, розміщуються на великих пішохідних потоках та транспортних артеріях.

З великою ймовірністю споживачі помітять рекламне повідомлення та запам'ятають бренд. Це нестандартна зовнішня реклама із можливістю включення неону, об'ємних елементів, анімації, виносних елементів.

Брандмауери складаються із металевого каркасу, на який монтується банерна тканина із зображенням. Установка полотна відбувається швидко за допомогою пристроїв, що натягують, і надійно за допомогою шнурівок у точках кріплення (люверси) по периметру.

Хоч і брандмауери великі, за вагою вони легкі, що спрощує весь процес монтажу та демонтажу за необхідності заміни сюжету.

Рекламні площини монтують не тільки на глухі стіни, а й на фасади офісних будівель, застосовуючи перфороване банерне полотно, яке захищає від прямого сонячного проміння.

Також брандмауери встановлюють на фасади, що ремонтуються, або недобудовані будівлі.

Вінілове банерне полотно розподіляється з оптимальним натягом без складок і не дає йому обвиснути під силою вітру та спеки. Банерна тканина має довгий термін експлуатації без необхідності технічного обслуговування та відновлення.

Термін служби дорівнює 3-5 років, що вигідно у довгострокових рекламних кампаніях. Рекламний принт на банерній тканині виконується за допомогою нанесення широкоформатного повнокольорового сольвентного друку.

Сольвентні фарби — стійкі та якісні, міцно вбираються в синтетичну тканину, а зображення виходить чітким, яскравим та контрастним, стійко витримуючи «удари» агресивного середовища.

Під час монтажу брандмауерів часто встановлюється освітлення по периметру – металогалоїдні прожектори, і останнім часом – світлодіодні софіти.

Брандмауери на будівлі можуть бути різних розмірів: від 10 кв. м. до кількох тисяч квадратних метрів. Сучасні технології спаювання окремих полотен дозволяють створити брандмауер будь-якої ширини та висоти.

Це залежить від фінансового бюджету та величини стіни будівлі. Вартість брандмауера залежить від складності виробництва та розмірів рекламної площі.

Брандмауери чудово виглядають навіть на архітектурних пам'ятниках, доповнюючи фасад та привертаючи увагу туристів. Це створює додатковий бюджет для збереження історичної пам'ятки у хорошому стані.

Вигляд такої реклами, як брандмауер, є ефективним та багатофункціональним, дозволяючи не тільки розрекламувати бренд, але й приховати ремонтні роботи та вади фасаду будівлі. Будучи економним варіантом реклами.

15 переглядів0 коментарів
bottom of page