top of page
Пошук
  • Фото автораДенис Давыдов

Стиль, який роками не втрачає актуальності - об'ємні ретро літери з лампочками

Оновлено: 12 січ. 2022 р.



Зовнішня реклама - один із ефективних маркетингових інструментів. З її допомогою можна привернути увагу до цільових споживачів. Серед головних переваг такого носія інформації виділяють:

  • Широке охоплення, яке дозволяє захопити вашу аудиторію.

  • На відміну від трансляції по телевізору, такий вид не можна переключити або вимкнути.

  • Не потрібна додаткова техніка та технології для прочитання посилу.

  • Виробництво продукції – доступне за ціною.

  • Відмінний варіант для торгових майданчиків, салонів краси, перукарень та ін.

  • Повідомлення діють на клієнтів цілодобово.

Ключова відмінність від інших різновидів оголошень – велика аудиторія. З таким інструментом ви отримаєте максимальне охоплення протягом доби та збільшення продажів. Це ідеальне рішення, якщо йдеться про презентацію нового товару, оновленого асортименту.


Що таке зовнішня реклама


Вона є графічним, текстовим або іншим інформаційним проявом, який монтується на конструкціях тимчасового та/або стаціонарного типу. Крім того, установка може виконуватись на фасадах різних об'єктів, обладнанні, вздовж автомобільної дороги. До подібних виробів відносяться і рекламні носії, що зустрічаються усередині магазинів, супермаркетів, ТРЦ – конструкції POS.


Зовнішня реклама, зазвичай, варта візуального сприйняття. Представлений засіб можна спостерігати на закріплених та пересувних конструкціях за межами місця реалізації продукту. Звернувшись до надійного підрядника, замовник може розраховувати на термін служби виробу без ремонту або модернізації протягом тривалого часу!


У чому різниця між стаціонарною та тимчасовою зовнішньою рекламою


Основна відмінність між зазначеними різновидами полягає у можливості повторного використання створеного креативу у новому місці без необхідності проведення додаткових маніпуляцій. Що таке зовнішня реклама? Це повідомлення інформаційного чи рекламного характеру, яке постійно знаходиться на одній ділянці. Для встановлення такого носія потрібно отримати офіційний дозвіл. Стаціонарна реклама класифікується на два основні види:

  1. Окремо стоїть: має власний фундамент чи місце.

  2. Розташована на будівлі або іншій споруді.

Вона передбачає застосування таких виробів: плакати та афіші на тумбах, панно на будинках, рекламні щити, покажчики, розтяжки над проїжджою частиною, стели, лайтбокси, вивіски. Крім цього, можуть використовуватися об'ємні літери, що виготовляються з ПВХ, металу, акрилу, пластику та ін. Скільки прослужить зовнішня реклама такого виду: встановлюється на тривалий період. При зверненні отримання дозволу можна вказати бажаний термін. За відсутності будь-яких відомостей з боку замовника автоматично надається допуск на 5 років. На тривалість експлуатації також впливає міцність підібраного матеріалу, стійкість до атмосферних опадів та агресивного середовища.



Ключова особливість полягає у мобільності. Представлена ​​реклама не вимагає спеціальної реєстрації та може вільно переміщатися, виходячи з ваших побажань. Розміщення складає короткий період: наприклад, у робочі години підприємства чи тимчасово проходження певного заходу. Засоби, що використовуються: банери, сюжети з вітрин, оформлення на виставці, показі, концерті та ін.


Віддаючи перевагу подібному різновиду, варто також врахувати деякі нюанси. Тимчасові конструкції у вигляді штендерів, як і окремі стели, необхідно узаконювати. Штендер є малою архітектурною формою. Рекламодавці найчастіше звертаються до такого рішення через його переваги: ​​доступна ціна, мобільність, оперативне виготовлення.



Як підвищити шанси на результативність зовнішньої реклами


Для цього рекомендується звернутися до перевіреної організації, яка виготовить оригінальний креатив високої якості. Компанія AdBuild завжди готова допомогти у підготовці такої продукції. Наша команда фахівців створить концепцію з нуля, проконсультує з усіх питань та підбере оптимальні варіанти, виходячи із заявленого бюджету. Ми знаходимося в Харкові, але завжди готові виконати замовлення з доставкою до будь-якого міста України. Щоб зв'язатися з нами, залиште заявку на сайті та зателефонуйте за вказаними номерами телефонів. Ми розповімо про послуги, скільки прослужить зовнішня реклама, зробимо прорахунок за вашим запитом.


18 переглядів0 коментарів
bottom of page